Welkom bij de Beroepengids.beVijfentwintig jaar geleden zag de eerste editie van onze beroepengids het leven. In het jaar 2002, aan het begin van het e-tijdperk kwam er naast de gedrukte versie ook een internetversie van de Beroepengids. De vereniging heeft inmiddels de kaap van de 25 jaar bereikt en wij zullen onze Beroepengids aan de noden van de tijd aan blijven passen om u steeds van dienst te kunnen zijn.

De gedrukte versie zal naast de website worden uitgegeven zodat u altijd een handig naslagwerk bij de hand hebt met bedrijven in Roosdaal. De website Beroepengids.be zullen wij aan blijven vullen met interessante informatie waaronder opendeurdagen, speciale acties en foto's en films. U kunt ook ondernemers rechtstreeks per email contacteren.

Wij hopen aldus de Roosdaalse ondernemers via deze website en middels onze gedrukte versie een flinke duw in de rug te kunnen geven, zeker nu de Beroepengids online door iedereen, dus ook buiten Roosdaal, perfect consulteerbaar is.

Wij danken alle ondernemers, vrije beroepen en verenigingen voor hun blijvend vertrouwen en hun enthousiasme, waardoor deze edities van de Beroepengids en de opbouw van onze website mogelijk is gemaakt.

Bent u ondernemer in Roosdaal en is uw bedrijf niet vermeld in de Beroepengids.be? Klik dan hier voor een gratis vermelding.

Veel succes met uw onderneming!

Francis Badts, Nadine Fieremans en Donald StockmansINDEXPAGINA | RUBRIEKEN | ADVERTEREN | OVER BEROEPENGIDS.BE | CONTACT
Beroepengids.be is een initiatief van Francis Badts, Nadine Fieremans en Donald Stockmans

Copyright © 1995 - 2009 beroepengids.be

websitealexo.be