Adverteren op Beroepengids.beDe Beroepengids.be is de ideale plek voor bedrijven in en rond Roosdaal om gevonden te worden op internet.
Een vermelding op Beroepengids.be is gratis mits uw bedrijf gevestigd is in of in de directe omgeving van Roosdaal.

Breng uw website beter onder de aandacht met het bannerpakket. U heeft de keuze uit 2 lokaties:Reclame op de homepaginaVertoning: ros (run of site)
Bezoekersaantallen: 1000+ p/m
Afmeting: 336 x 280

Kosten:
1 maand: 100 €

Deze vorm van adverteren is zeer succesvol als u uw bedrijf bij een breed publiek onder de aandacht wilt brengen. Inclusief ontwerp wil zeggen dat in de prijs is meegerekend het ontwerp van de banner die exclusief voor u gemaakt wordt. U bent vrij deze banner ook bij andere uitingen te gebruiken.Reclame op de detailpaginaVertoning: vast
Bezoekersaantallen: afhankelijk van categorie
Afmeting: 468 x 60 of 468 x 80

Kosten:
1 jaar incl. ontwerp 200 €


Kies voor deze vorm van adverteren als u uw bedrijf beter wilt laten opvallen ten opzichte van uw collega's. Met deze banner springt uw bedrijf er uit. Bij meerdere bedrijven in eenzelfde categorie is deze vorm van adverteren zeker aan te bevelen.
Meldt uw bedrijf gratis aan op Beroepengids.beDe met een * aangegeven invulvelden zijn verplicht.Bent u geïnteresseerd in adverteren?
INDEXPAGINA | RUBRIEKEN | ADVERTEREN | OVER BEROEPENGIDS.BE | CONTACT
Beroepengids.be is een initiatief van Francis Badts, Nadine Fieremans en Donald Stockmans

Copyright © 1995 - 2009 beroepengids.be

websitealexo.be